11/06

Concert amb Duot, dijous 11 de juny a les 20.30h
Que un parell de joves acabats de graduar decideixin dedicar-se seriosament a la improvisació i fer-ho, a més d'una manera continuada passi el que passi i peti qui peti, és insòlit. I per aquesta i moltes raons, Duot és un grup insòlit. Després de cinc anys tocant junts, el tracte continu, intens i repetit al llarg d'aquest temps els ha aportat una maduresa i una intensitat musical que és impossible d'adquirir d'una altra manera. L'entesa de vegades frega la telepatia, de tan acurada i coincident que és.

M'agrada pensar que aquesta intensitat musical és una virtut antiga o, millor dit, a l'antiga, sobretot tenint en compte l'efímer i el superficial de la majoria de les propostes musicals actuals. La seva música és un reflex de com són ells, és a dir, física, intensa, colpidora, sofisticada, atrevida, fràgil, descarada, fresca, tot alhora. I sobretot lliure i viva.

(...) Agustí Fernández, pianista i compositor


Duot. Si en comptes d'un text m'haguessin encarregat fer una portada, n'hi dibuixat a tots dos plantats a terra fins al melic, barallant-se com ho feien els del vell gravat contra les seves pròpies ombres, agitant els braços per sobre dels caps i esgrimint en ella com totes armes els pals i la canonada: Menjant terra i omplint els pulmons d'aquella fragància humida i profunda.

C'est pas la peine de penser. Són atletes d'un esport que mai serà homologat. No obstant això, aquesta la seva vida esportiva i lliure els fa anar pujant a batzegades pel cable cada vegada més tensat d'un estil musical que diuen free com podrien anomenar toud.

(...) Jack TorranceMúsics

Albert Cirera - Saxòfon
Ramon Prats - BateriaVídeo
 

Enllaç 

repetidordisc


Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada