22/02

Concert amb Fèlix Rossy Quintet, diumenge 22 de febrer a les 13.00h
El grup es un quintet de joves musics que es mouen ja en circuits internacionals i han tocat amb llegendes del Jazz.

El lider del grup és Fèlix Rossy , trompetista català de 20 anys, que ha tocat per gairebé tota la península i per Europa (Itàlia, Alemanya, Suïssa Anglaterra, França) així com als EUA ( NY, Bòston, Maine) amb diferents grups.  Aquest any ha gravat en 8 discos i ha col·laborat amb musics com Ben Street , Mark Turner, Seamus Blake, Silvia Perez Cruz, Escandaloso Xposito, R.J. Miller..

El quintet es composa per Ofri Nehemya a la bateria d'origen mig indi mig israelià de 20 anys, ha tocat amb Avishai Cohen. Ofri Neyemya esta considerat el music d'Israel mes brillant dels últims anys. 


Al piano el nord americà Davis Whitfield, s'ha graduat amb la beca presidencial de Berklee (EUA) És especialista del jazz tradicional així com de les composicions més noves i complexes sense cap dificultat.


També el saxofonista nord americà Ben Solomon , un impressionista espectacular, amb el seu saxòfon  evoca als grans mites com ho són  Coltrane i Wayne Shorter . Ben Solomon  toca amb Wallace Ronney, hereu de Miles Davis.

Per últim un altre català , el baixista Pedro Campos, un excel·lent músic que toca amb un conjunt extens de músics nacionals i internacionals. Pedro Campos domina diferents estils, també toca el baix elèctric amb fluïdesa i amb molt de groove. 


Músics

Fèlix Rossy - Trompeta
Ofri Nehemya - Bateria
Davis Whitfield - Piano
Ben Solomon - Saxòfon
Pedro Campos - Baix

Vídeo
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada