08/03

Concert amb Carme Canela i Daniel Pérez, Diumenge 08 de març a les 13h

Carme Canela i Daniel Pérez han col.laborat junts en infinitat de projectes. Aquest concert serà una passejada per diferents géneres, on podrem gaudir de la complicitat entre aquests dos músics que,,sense artificis, busquen l'essència en tot alló que tenen entre mans.
  
 
Biografies

Carme Canela

La seva experiència musical abarca col-laboracions amb músics de l’àmbit jazzístic internacional i espanyol com Guillermo Klein, Bruce Barth, Kurt Rosenwinkel, Lluís Vidal, Joan Albert Amargós, Perico Sambeat, David Mengual, Daniel Pérez, Gorka Benítez, Horacio Fumero, Albert Bover, Joan Monné, Iñaki Salvador, Jordi Bonell, Bernardo Sassetti, Robert Ashley, Agustí Fernández.

Ha col-laborat amb diverses formacions entre les que destaquen: Guillermo Klein y Los Guachos, L’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, l’Albert Guinovart Ensemble,L’Orquestra Nacional de Càmara d’Andorra (ONCA), La Big Band del Taller de Músics i la Big Band Jazz de Terrassa.

Ha fet concerts i gires per diversos països com Estats Units, Alemania, Italia, Portugal, Marroc, Israel, França, Argentina i Uruguay.

Ha cantat als prestigiosos “The Village Vanguard” de Nova York amb Guillermo Klein y los Guachos i al Zankell Hall del Carnegie Hall de Nova York com a artista convidada de Laura Simó al espectacle “Sueño Inmaterial”.

Actualment és profesora de cant dins el departament de Jazz i Música Moderna de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i al departament de Jazz al Conservatori Superior de Música del Liceu.


Daniel Pérez
 

Guitarrista nascut a Buenos Aires, va viure a Euskadi des del 1989, col·laborant amb Itxaco González, Vocal Feel, Andrej Olejniczak, Sorkunde Idigoras, Gonzalo Tejada, Iñaki Salvador, Santi Ibarretxe, Angel Celada, Víctor Celada, Jose Agustín Guereñu, Joaquín Chacón, Mikel Andueza, Iruña Big Band i formant un trio i un quartet al seu nom. Al mateix moment ha donat classes de guitarra, improvització i harmonia moderna, en el Centre d'estudis musicals Bedmar, a Bilbao; i a Jazzle, a Sant Sebastián.

El 1997 es trasllada a Barcelona, on ja formava part del David Xirgu Quartet i comença a col·laborar amb David Mengual a "Monkiana", amb Benet Palet, Carme Canela, Alexis Cuadrado, Gorka Benítez, Bill McHenry, Jules Bikoko, Víctor de Diego, Joan Abril, Chris Higgins, Spetec, Orquestra de Cambra del Teatre lliure sota la direcció de Lluís Vidal, Quimi Portet i un llarg etcètera.
 

També a Barcelona, col·labora com professor de guitarra i combos a l'escola Blue Trane i des del curs 2003/01 esta donant classes de guitarra a l'Escola Superior de Música de Catalunya i realitza diversos cursos i Master Class.
 

També forma part del professorat que dona els seminaris de jazz del festival de Jazz de Getxo en les seves últimes tres edicions. Actualment treballa amb el seu propi trio conjuntament amb David Mengual i David Xirgu i amb el David Xirgu Trio, Gorka Benítez, Carme Canela, Xavi Casellas, Laia Cagigal, IEP! i Juan De Diego Trio.


Vídeos
Enllaços 

Carme Canela 
Daniel Pérez 

Entrada socis € simpatitzants €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada