Presentació

Un any més el jazz torna al Centre, en aquesta edició hi ha canvis substancials a les dues primeres. El primer canvi, el més evident, ha estat el nom del cicle. Enguany l'anomenarem Cicle de Jazz del Centre. El cicle començarà en les seves tres primeres edicions en diumenge al migdia, horari habitual del cicle, però acabarà amb tres edicions el dijous al vespre. El motiu d'incloure els dijous al vespre com a dia de concert ha estat mitjançant suggeriments de diferents socis de l'entitat, que demanaven jazz en una hora més nocturna. Tot i així, no hem volgut abandonar el format dels diumenges al migdia, tenint en compte que ja hi ha un públic fidel a aquesta cita. 

S'ha passat de dos concerts mensuals a un, continua havent-hi sis concerts en el cicle, però distribuïts en sis mesos en comptes de tres. Programar un concert mensual és conseqüència  de l'elevat grau de programació que es realitza al Centre, molts cops és difícil aconseguir cobrir totes les taquilles o  per dur a terme altre tipus de suports. Per aquest motiu hem volgut donar més pausa al cicle de jazz amb la formula del concert mensual. Aprofito la ben entesa per tal de demanar-vos que si voleu i podeu, teniu la possibilitat de col·laborar amb nosaltres.

En les dues primeres edicions la selecció de propostes era feta mitjançant la col·laboració del saxofonista de jazz Albert Cirera, enguany l'Albert es troba fora del país i no li ha estat possible. Així doncs en aquesta tercera edició hem comptat amb el suport en la selecció de propostes del pianista de jazz Txema Riera. 
Bé doncs esperem que el cicle sigui del vostre agrad i des del centre estem molt satisfets amb que el cicle de jazz continuï un any més en la programació del Centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada